dissabte, 11 de febrer del 2006

Llarga campanya: malaguanyades energies!




Ho escrivia el 15 de desembre de 2005, tot just abans que em donés un "telele" propi dels que estem en aquests embolics que mai s’acaben agraint, i pel que per cert molt pocs dels que ho sabien és van interessar, el que m’ha recordat aquella dita que el desaparegut Jaume Magre em va dir a la dècada dels 80 : "en la vida hi ha amics, enemics i companys de partit".

Deia en el meu blog que "campanya anticipada, campanya equivocada". He advertit per activa i passiva sobre aquest aspecte i com que lo normal és no fer cas i fer-ne dels opinòlegs a l'ús, algo que és habitual, per altra banda, doncs que passarà? El que ja ha passat, que la oposició política serà la que marqui el calendari polític, quan queden encara 14 mesos de vida política en la gestió eficaç a la recerca de l’eficiència.

Tothom deleix per contestar, res no pot quedar en l’oblit d'una noticia d’un dia, remenen el tema i clar que tenia raó Sr. Winton Churchill "que parlin de mi encara que sigui malament", doncs, au, ja ho vegeu aquest aforema el domina a la perfecció la oposició.

D’altres, com haureu vist a la premsa local lleidatana d’avui, anuncien que tenen una weblog, als mitjans escrits, després ho han fet als digitals dels mateixos diaris, és que tindrem temps per a riure tots plegats!; Valga'm Deu!