dimecres, 1 de març del 2006

De veritat s'ho mereix?

El President de la Junta d'Andalucia, Manuel Chávez, ha atorgat a Dª Cayetana FitzJames Stuart y Silva, 18ª Duquessa de Alba, Comtessa d' Andrade, d'Ayala, de Baños, de Casarubios del Monte, de Fuentedueña, de Fuentes de Valdepero, de Galve, de gelves, de Lemos, de Lerín, de Miranda de Castañar, de Monterrey, d'olivares, d'Osorno, de San Esteban de Gormáz, de Siruela, de Vilalba, Duquessa d'olivares, d'Arjona, de Berwick, d'Huescar, de Jerica, de Montoro, marquesa d'Almenara, de Barcarrota, de Coria, d'eliche, de La Algaba, de La Mota, d'Osera, de San Leonardo, de San Vicente del Barco, de Sarria, de Tarazona de Villanueva del Fresno, de Villanueva del Rio, del Carpio, Condestable de Navarra i Gran d'Espanya, el títol de filla predilecta de la Comunitat en el marc del dia d'Andalusia.

De veritat s'ho mereix?, com dic al titular; no hi ha persona dedicada al món del treball, la ciencia, la indústria, la cultura, el pensament, l'investigació, etc. que s'ho mereixés a Andalusia?

Vàlguem Déu!!! i tot això ratificant l'unitat de la nació espanyola en el discurs d'investidura... voleu dir que anem bé?


A la foto Cayetana d'Alba