divendres, 22 de setembre del 2006

Dolents!

Però que dolents són aquests socialistes, el pobre president de la Diputació de Lleida, que s’està fent un “book” que deu ni do, no ha rebut l’interès de cap institució pel seu viatge a Roma, on ha estat rebut per un funcionari Vaticà, com quan va anar a la seu de la Unesco a París que el va rebre el funcionari del registre. Sí, és com quan un amic teu va de viatge i organitza una tarda per ensenyar-te les fotos, els vídeos i el fulard que es va comprar. Oi quina manca de consideració!, ell en diu de responsabilitat, el pobre! I ningú li truca per anar a fer un cafè.

I ala, visca el localisme i que “nos lo quieren robar”, de fet en sap i en saben els seus assessors d’estratègia de comunicació, chapeau, de sortir surt a la premsa, però s’han preocupat de saber que en pensa el ciutadà de tanta fatxada, de tant recerca de foto: no, no interessa que igual és deprimeix. Una idea, podria organitzar una trobada general per a que la gent conegui el seu "book" de viatges, ui igual ho fan ?!.

Quina pena, quin baix nivell! Potser li podriem oganitzar una trobada amb el guiñol de Ratzinger, total el que val és la foto, no?.