dissabte, 23 de setembre del 2006

Joves i socialistes



Avui he estat convidat a l’escola de la JSC que té lloc a les instal·lacions de l’Escola de Capacitació Agrària de la població d’Alfarràs. Plovia i era un goig veure, mentre anava per la carretera com el verd anava cobrant un color encara més intens i com en arribar les olors del camp eren profundes.

Sempre que em truca l’amic Oriol Yuguero, no li puc dir pas que no, tot i que aquesta vegada un canvi de darrera hora, provocat per la foto de la candidatura de Lleida amb el candidat Pepe Montilla, ha mogut tota la graella i de la tarda que tenia prevista he estat mogut al matí.

Com sempre fai, una mica d’anàlisi electoral, de prospectiva de resultats i després “el tema”, l’anàlisi del concepte nacional i les seves repercussions en la vida política, les diferents accepcions i com s’hi veu en els discursos polítics de Maragall i de Montilla.

La veritat és que tenim un nivell i un planter de joves que esperona, que ens permet als sèniors estar tranquils tot saben que tindrem relleu ben aviat, Advocats, metges, traductors i tot un ventall de professionals, tots amb un alt nivell de formació, el que fa que m’hagi troba d’allò més bé i que en lloc del format de classe magistral hagi optat per la fórmula del taller.

Tots crec, hem aprés una mica aquest matí.


A la foto els meus companys de la JSC