dilluns, 3 d’abril del 2006

"Corrupció a Miami "a la espanyola




L'assumpte de Marbella porta cua, només un jove jutge ha estat capaç d'abordar el que no s'havia fet fins ara, i com es veu no hi ha un pam de net. El que era evident per a tothom i d'allò que fins i tot la premsa en feia mofa, ara resulta que es veritat i que aquelles i aquelles qui eren açot de corruptes han vist que era fàcil i també si han tornat.

Aquest cas, que portarà a l'aplicació de diverses lleis: LOREG, LBRL, etc., en aplicació d'una situació prevista en la legislació vigent, tot i que no desitjable, deixarà un municipi en Stand By per culpa del maleït diner, i el que encara és pitjor, és com pot afectar això a la malmesa concepció que se'n té de la classe política, en quina ratio es pot situar hores d'ara, tot i que no he vist una gran quantitat de manifestants reivindicant les mans netes en aquest municipi.

Quin serà el pensament del ciutadà de peu: No n'hi ha un pam de net! i això serà cert si no hi ha càstigs exemplars en aquest i d'altres casos i cal, a més que s'estiri del fil fins enllà on calgui.