dimarts, 11 d’abril del 2006

PRODI FA FORA BERLUSCONI!




M’he resistit a publicar cap post sobre Itàlia, mentre el recompte del vot no estés tancat, en un procés complex, l’italià, que preveu dos dies de votacions i una proporció d’escons de reserva als emigrants que pot fer decantar un resultat, com així ha estat.

No puc per més que sentir la satisfacció de veure caure del govern a l’ultra liberal quasi feixista Sílvio Berlusconi, en guanyar Romano Prodi tant al Congrés com al Senat, el que per altra banda obre la via per a que el sr. Berlusconi pugui afrontar les causes pendents amb la justícia, entre altres a Espanya.

La racionalitat s’ha imposat, però també és clara la divisió dels italians, que lluny queden els governs de concentració que van portar a Itàlia a la prosperitat. Ara toca endegar una nova forma de govern, responsable, com ho anunciava Prodi, als qui avalen la seva gestió en la Unió Europea i el seu prestigi a la Universitat de Bologna.

Força Prodi!!!

Clicant sobre de les paraules Congrés i Senat hi teniu l’enllaç amb els resultats que ofereix el ministeri de l’interior italià.