dilluns, 3 d’abril del 2006

Respectem l'Estatut, sisplau...




Ja se sap que les comptesses electorals acostumen a fer sortir el pitjor de les èlites polítiques i ara sembla que es vulgui establir un procés preelectoral.

L'Estatut, ho deia avui un nen des del Parlament de Catalunya, és la Llei de Lleis, o al menys hauria de ser-ho, i no ho sembla pas gaire. La nostra constitució interna com va dir Rovira i Virgili l'any 32, que pot ser més o menys complerta, però que cada cop és millor i sigui quina sigui la postura que s'aconselli als electors el proper mes de Juny, crec que no s'està enfocant amb l'opció de respecte que el document es mereix.

Fins i tot apunto a dir que hi hauria d'haver un pacte entre partits i per tant entre cavallers, encara que sembli una expressió sexista que abordés la qüestió del Referèndum des d'una perspectiva més seriosa i no pas des d'una perspectiva de normalitat electoral, perquè no ho és, i fixeu-xe això que el text encara no ha sortir del seu tràmit del Senat, no ha ni sortit del Congrés cap al Parlament de Catalunya i ja ens l'estem venent.

Sisplau...,