diumenge, 5 de novembre del 2006

Pacte d'Estat i nova música: Montilla president!


Ahir vaig optar per anar a sopar amb la dona i a la nit a un bon concert de jazz, en clau intimista, seguint les transformacions instrumentals que feia l’Ignasi Terraza Trio al Cafè del Teatre de Lleida. Bones vibracions, bona música i la llibertat absoluta on el teu pensament s’allibera i es transforma després de dies durs de treball i de dolor personal.

Avui la premsa no ho albirava però seria el dia en el que es donaria forma, almenys s’embastaria el govern, Així ha estat anunciat i em sento molt, molt satisfet, perquè pel que sembla comencem a parlar de país, a construir el país des d’una altra perspectiva, comença diferent, tot molt diferent, perquè el que hem de fer és ficar-nos a treballar immediatament, si pot ser que no ho demorem més que lo necessari.

Pensar en clau de país, aquesta ha de ser la premissa que ha de moure el govern, però principalment al partit que l’impulsa i que tindrà nou president: José Montilla Aguilera, al qui felicito des d’aquí, espero que el nostre Pepe des del seu cel estarà content de veure’t president, Pepe.

I deia que hem de pensar en clau de país, perquè tindrem una oposició dura, que no suma però te mitjans al seu abast, i aquella dreta que rep felicitacions del Partit Popular serà absolutament destroyer; per tant a fer feina, bona feina: Fets, no pas paraules!

Ignasi Terraza, músic ceg que oferia a Lleida un concert dissabte al vespre al Cafè del teatre, m'inspira el que vul deixar escrit, Montilla ha de ser com ell, director del trio, amb un missatge, una cadència musical que no s'atura, que de vegades mostra energia i de vegades pausa, que de vegades versiona temes catalans, però de vegades la música és nova, contemporània, on és necesària la contribució dels tres membres, el piano que aporta sensibilitat i dirigeix, el Baix, que aporta serenor i la bateria que de vegades és tot explosió, però sempre ritme.

A la foto, d'esquena Terraza al piano a Lleida, sentiu la seva música

Enllaços amb les informacions que he trobat als digitals:


Vídeos amb missatges de José Montilla durant la campanya a You tube: