dissabte, 13 de gener del 2007

Cròniques electorals III

Avui, un matí intens, a Barcelona, on ha tingut lloc una trobada de càrrecs electes i orgànics del PSC, per presentar l’esborrany del document marc que haurà de servir a la ponència de la que serà la convenció municipalista, un matí molt interessant. Compartint estona amb col•legues i amics, amb els que ens veiem de tant en tant i amb tota la gent que, de les comarques de Lleida, ens hi hem aplegat. Un discurs intens, sentit de Marina Geli, Consellera de Salut, que allà hi era com a primera secretària de les comarques gironines, d’alguns alcaldes, de Celestino Corbacho, bon amic que ha fet una reflexió interessant sobre les lleis que afecten al municipalisme i la intervenció final de Pepe Zaragoza que ens ha invitat a no caure en els paranys tant de PP com de CiU que no voldran parlar d’allò que afecta als ajuntaments.

He caigut ràpid en el compte en saber dels “privats” dels dos diaris locals de la ciutat de Lleida, Segre i La Mañana, als que va recórrer ràpid el col•lega que gestiona l’estratègia del candidat de la federació nacionalista a Lleida, en veure’ns passejant ahir al vespre en acabar les nostres reunions respectives, per l’avinguda de blondel, una avinguda remodelada i peatonalitzada, on s’hi poden veure força ciutadans i just on ara l’oposició nacionalista ha instal•lat una mena de botiga electoral, perquè és l'eix on es troba l'edifici del PSC, els locals d'UDC i el mateix ajuntament. Els membres del Gabinet que eren amb nosaltres van voler entrar a saludar, com a mostra de cortesia: joves ells, ai que ingenus!, i ja veus un “privat” de “mira com m’ espien”; continua el victimisme ja anunciat!.

De veritat, si tota la campanya ha de ser pura anècdota.....?! De fet ara no podrem passejar per segons on, no podrem saludar, haurem de perdre les bones costums, apa vinga!