dilluns, 29 de gener del 2007

Crònica electoral X

No vaig poder veure finalment la neu, en part perquè no va venir, en part perquè em va estar impossible, la meva mala salut de ferro em va jugar una mala passada que em té « out », que hi farem, així és la vida i cal agafar-la tal i com bé, tot acceptant-ne la situació, no hi ha una altra manera .

Tot i així he estat prou al cas dels nomenaments del Departament de Política Territorial i Obres Públiques de l’Antoni Argiles, a la plana, company de la mesa del Consell de Federació de la que ell n’és President i jo Vice-president primer, o del meu amic Tito Mas, alcaldable del PSC a la Seu d’Urgell. A tots dos els desitjo els millors èxits.

El figura del Fèlix Larrossa, una cuca activa ha estat nomenat Director General de Turismo d’Espanya, una persona experimentada, formada en el màrqueting que pot fer una bona feina en un àmbit en el que s’hi troba i coneix prou bé, també em fa feliç de saber que aquest amic amb qui compartim amistats i relacions, pot aportar valor afegit a la política turísrtica, ben apadrinat com ha estat.

El proper dissabte és un gran dia per a nosaltres, al matí proclamarem candidat, Àngel Ros com alcaldable socialista, cap sorpresa, però tot i així un moment intens en la vida de la nostra família política, que després ratificarà el Consell de Federació que hi ha haurà aquella mateixa tarda; de fet, no sé si aquesta mala salut de ferro meva em permetrà de ser en un o altre event, en tot cas la feina està ja feta, perquè jo sóc dels que teoritzo obertament que malament aquell qui arriba a unes eleccions i depèn només de la campanya. Estic convençut que si algú pot ser l’alcalde de Lleida 2007-2011, aquest ha de ser Àngel Ros, l'actual i potent alcalde i a més crec que la ciutadania ho sap, els adversaris ho saben, és el projecte de Lleida que està duent a terme, un projecte que molts compartim i també teoritzem, és el que engresca de veritat, el que entusiasma, diria jo.