dimarts, 19 de desembre del 2006

De nou la triada i la rosa


Havia començat a escriure aquest post i la fantàstica Endesa, que no vol ser opada per Gas Natural, m'ha tallat els cinc segons suficients per a que l'ordenador es reiniciès sol.
Bé, reprenc de nou el que volia dir, un dia complert amb la informació que el regidor Xavier Sàez (també un bloger reputat) ens ha donat els Consellers de l'IMAC, quan hem aprovat els pressupostos, referent al futur a mig termini del Museu d'Art Modern i Contemporani "Jaume Morera", on vaig ser-hi també Conseller i on sembla que ja Madrid hi fa una inversió substanciosa com també s'espera la participació de la Generalitat. Espero el dia que podré veure la illa que formaran La Panera i el Morera, quin goig!


La capitalitat cultural, de la que en formo part del comité organitzador, ha estat l'altre punt de l'odre del dia amb propu d'interès i he llegit al digital de Segre, com aquest grup de comunicació ha signat el mecenatge de la CCC'07, de lo que ens n'hem de felicitar. Més tard ho llegeixo del grup La Mañana, un altra felicitació


Al tard, la trobada amb amics, companys, coneguts, de la mà de copa de Nadal que ens oferia Àngel Ros a càrrecs orgànics i electes, una trobada de familia, com molt bé l'ha descrita i en la que també ens ha acompanyat el Conseller Llena, on he recordat amb alguns dels presents, com ara just feia un any jo no hi era en la trobada, perquè era a l'Arnau, ingressat per una insuficiència respiratòria aguda, sortossament superada.

El discurs de l'amic Ros, un plaer de saber que compartim criteri en allò del canvi de paradigma social i en la necessitat que l'esquerra socialista el lideri, recreant-ne el discurs ideològic, com jo dic a partir de la triada i la rosa. I les felicitacions nadalenques pròpies de les dates.