dimecres, 20 de desembre del 2006

Novetats i arguments originals


Nous amics amb responsabilitats. Avui he llegit a a premsa el nomenament de la Paquita Sanvicen com a nova Directora General de Política Linguística de la Generalitat, una satisfacció de saber que gent de Lleida i companys, entren en àmbits diferents de l'agroindústria, de fet en aquest àmbit el de la política lingüística, el Secretari General en Miquel Pueyo, de qui encara recordo la nostra trobada amb Patricia Highsmith, en la seva estada a la nostra ciutat en la dècada del 80. Un mica de lobby lleidatà no fa mal, no?




Un altre amic de les terres de Lleida, en Jaume Ponsarnau, que havia estat al C.N. Tàrrega, dirigeix avui el partit del Ricoh Manresa, i s'estrena, quins nervis el pobre, espero que tot li vagi prou bé i pugui consolidar la seva carrera al front d'aquest equip de bàsquet del Bàges.




A la premsa llegeixo com el President de la Diputació ara atribueix el dèficit de la seva institució, un 122% a les polítiques del tripartit, de fet ja no se sap que dir i el recurs és fàcil perquè el coneixement de la realitat es pobre, és una pena que els seus assessors tinguin que recòrrer a aquests arguments, m'agrada la peixera del Joan Cal que se'n fa ressò tot dient que és una "versió original", suau tractament, i continua dient: "és a dir, que si el dèficit és superior al que permet la llei o els ajuntaments no reben tot el que han demanat, la culpa és del tripartit", cuirosa manera de tirar pilotes fora de l'ínclit president.


A la foto la novelista nord-americana Patricia Highsmith