dimecres, 25 de febrer del 2009

Altres deesses i alguns atzars


No se’m fa estrany de reconèixer en el títol de la seva exposició a Les Corts, el pensament que il·lustra aquesta obra metòdica amb la que ens desgrana la seva visió de la vida, de la figura humana, tant present com ho està el color en la creativa que és a la vegada narrativa de Meritxell Munné, de fet és com un discurs a través de les línies del seu dibuix, però també, a través del pensament, del concepte intel·lectual que es traspua de l’escenari en el que situa els personatges d’aquesta tragicomèdia vital que ella ens relata sempre tot fent-ne un extret singular, plàsticament essencialista.

“Del mite en fa color”, diu Jaume Gatell, l’artista que signa el seu catàleg, i de cert que no puc estar més d’acord quan continua “Formes i color, mite i poesia, origen i futur”. Descobrir en aquesta exposició la nova proposta de la Munné és descobrir la íntima expressió dels seus sentiments fets color i figures...

Títol de l’exposició: “Altres deesses i alguns atzars” obra original de Meritxell Munné. Lloc: Centre Cultural “Les Corts”, C. Dolors Masferrer, 33-35, Barcelona. Obra exposada del 24 de febrer al 29 de Març.