dijous, 11 de maig del 2006

Comença la festa!!


Avui la paeria era una festa, la Guardia Urbana de gala, els barrets de metall, lluents amb les blanques plumes i els vestits vermells lluien en tota l'esplendor de l saló de plens de la paeria; la societat lleidatana s'hi ha donat cita, per acompanyar els guardonats i per escoltar el pregó del rector Viñas.

Un acte social acabat amb cava, saludar una esplèndida Marta Alòs que lluia les seves gal.les personals i molts amics, cares llargues per la crisi amb ERC i cares alegres per haver-se superat el tràmit del Senat per l'EAC. En Paco Piniés del PP, no hi era i ho lamento, era un bon moment per a fer les paus, a la tertúia de Ràdio Popular ens les vàrem tenir.

He retrobat gent que feia molt de temps que no saludaba; amb Pere Mir, delegat d'economia de la Generalitat, hem estat una bona estona en l'avant-sala del despatx noble de l'alcalde parlant del moment de la universitat, i del Conseller-Catedràtic Castells; hem convingut que a la UdL li manca un autèntic departament de Sociologia i Ciència Política que lideri els estudis i els observatoris.

A la nit revetlla, i demà la diada de Sant Anastasi, per a mi un dia molt especial. Bona Festa!!!!