dilluns, 26 de juny del 2006

Desamor


El dissabte, diada de Sant Joan, fèiem el vermut de proclamació de guanyadors del certamen literari de Cartes de Desamor, la nineta dels ulls cm qui diu d'aquest grup de bojos i boges que estem en el Centre de Cultura Contemporània de Pardinyes, on hi dediquem l'ànima.

Aquest any dues dones, amb dues excel.lents obres eren les guanyadores i com deia, havíem decidit que fos aquell matí de Sant Joan, després de la revetlla. Un desafortunat desenllaç a la família de Xavier Sàez, li feia impossible de ser amb nosaltres, i el pobre Ignasi Calvo, el seu assessor, feia mans i mànigues per disculpar el que era inevitable, això és voluntat de servei i no altres actituds!

Una jornada de companyonia, això sí amb força aire condicionat, perquè el dia es presentava de debò d'estiu. Compartir una estona amb els bons amics de Pardinyes i conèixer a les interessants guanyadores, i comprovar com l'amic Pernia està encara ancorat encara en el moviment veïnal dels anys 40.

La foto feta per l'amic Paco Ermengol, amb les guanyadores del certamen àmb l'amic Miquel Costa, el president de l'AAVV, en un moment del meu "discurset", on vaig anunciar la intenció de fer la tercera edició de "Cartes de Desamor" amb l'editorial de Lluís Pagès, el nostre editor local i a l'hora amic, on es recollirien tots els guanyadors i accèssits de les 14 edicions i seria tanmateix una de les aportacions del CCCP a la capitalitat de la cultura catalana que ostentarà Lleida el 2007.