divendres, 16 de juny del 2006

Favor que nos hacen! El diumenge voteu Sí



Sentia les declaracions de Mariano Rajoy, aquest cop dues vegades a Lleida en menys de 1 setmana, que malament els deuen anar les coses!.

Resulta grotesc d'escoltar els clams de llibertat d’aquesta colla de provocadors, és clar que l’argumentari trotskista que es va aprendre Piqué en la seva joventut l’utilitza per a proclamar, com fa Rajoy que són liberal conservadors. Cultura senyors, cultura! o són liberals o són conservadors, ambdues coses a l’hora: como que no!. Empanada ideològica?...

Un repàs a les notícies de la tv em porta a topar amb les declaracions de Eduardo (Terra Mítica) Zaplana parlant-nos de quan no ens deixaven parlar, una resposta contundent de José Montilla, recordant-nos de quin costat estaven els dirigents del PP quan no es podia parlar.

En tot cas, com diu Montilla, que vinguin, que facin campanya, que creïn més rebuig que ens ajudaran a consolidar un sí aclaparador per aquest nou Estatut, per aquesta nova carta constitucional, per cert, remenant he trobat un document que va editar el Departament de Relacions Institucionals i Participació de la Generalitat de Catalunya, sota el títol: “Mejoras introducidas por el nuevo estatuto en las competencias de la Generalitat”, quina lectura us recomano.

Un article molt il.lustratiu d'avui el que publica Agustí Fancelli a El País, sota el títol "De nacionalidad a nación", on recull també declaracions de Carles Viver Pi-Sunyer, catedràtic de Dret Constitucional, qui considera que la redacció del preambul del text que se sotmet a votació diumenge, dona valor interpretatiu al mateix.