dilluns, 27 de febrer del 2006

Cop d'Estat permanent des de la Cope



Ara feia uns dies que no venia al blog i ho faig després de sentir la transmissió que va fer la COPE de la "mani" de diumenge 26 a Madrid, feta per un equip sota la direcció de Jimenez Losantos. Feia por, us ho juro, comentaris com "esos rojos quieren reconquistar ahora lo que perdieron en la guerra", ens haurien de posar els pels de punta, però va sent hora ja que algun fiscal actués d'ofici davant de tant ignomínia, no creieu?.

Em direu i tu perquè participes doncs a la tertúlia de COPE Lleida?, doncs us diré que res a veure amb els seus companys de Madrid, i se que aquí ho passen malament amb aquesta manera de fer, no ja periodisme, que no ho és, de fer un cop d'estat a través de les Ones.

"ZP no es bobo, és malo" aquesta és una altra consigna, i mentres tant el president titella de la AVT, Alcaraz, mal llegint, arrenga contra el govern central, llegint un document sortit de Genova, segur i tot dient: "nos diran que esta una manifestación organizada por el PP, però mienten".

Potser haurem d'esperar que a la gavina li afecti la grip aviar




Clicant sobre el titular us enllaçareu amb la informació que publica El Plural.com, on hi ha més informació sobre les frases utilitzades per aquest taliban de la informació - si el que fa se'n pot dir informar.