dissabte, 30 de setembre del 2006

Entusiasme i força!


Continuem amb el canvi, aquesta imatge val més que mil paraules. Aquest matí Pepe Montilla introduia el discurs inaugural de Pasqual Maragall. Entusiasme, optimisme, esperança i futur en el que és un repte important però alhora encoratjador i realista, aconseguir que Pepe Montilla sigui president del Govern de Catalunya, una Catalunya Real, com ja he dit en algun post, la Catalunya de totes i tots.

Des de la V Conferència Política del PSC que té lloc al Palau de Congressos de Barcelona, una imatge que reflecteix l'ambient, els sentiments que es transmeten des de tots/tes i cadascún/es dels més de 1.100 delegats i delegades que conformen aquesta conferencia en la que es debat el programa polític, el programa electoral del Partit dels Socialistes de Catalunya.

En acabar la Conferència, un grup de lleidatans l'esperàvem per saludar-lo i encoratjar-lo. Ell es veia molt emocionat, i en saludar-me em diu, com ho veus Albert, jo també ho estava d'emocionat i la primera cosa que m'ha vingut a la ment per a dir-li, ha estat: endavant Pepe, estem amb tu i esperem molt de tu; en Francesc Caballero que era amb mi i és molt més expresiu, li ha faltat temps per a ferl-li una forta encaixada d'emocionat que també estava.

Dos dies de debat intens, però també de companyonia i reflexió, perquè qui diu que no ho és temps de reflexió? En tot cas qui ho pensi s'equivoca i ens ho diu Pepe Montilla, destacant-ho com una virtut que ens és nostra.

Aquí podeu trobar el discurs de cloenda de la V Conferència Nacional del PSC feta per José Montilla el primer d'Octubre al Palau de Congressos de Barcelona.