dimarts, 15 de gener del 2008

65.000 i 850


Emociona de veure aquesta xifra, de saber-te llegit 65.000 vegades en els teus 850 articles publicats en aquest blog, una fita que no podia ni sospitar el mes de juliol de 2005 quan començava aquesta aventura d‘escriure, de descriure, d’analitzar, en tot cas de deixar que els teus pensaments aflorin i deixin de pertànyer-te per passar a ser propietat de la xarxa, ja ho diuen que només ets “amo” dels teus silencis, que n’hi ha us ho ben asseguro.

Gràcies, per exemple a en Marc Vidal, el promotor de l'encontre "catosfera" que en refereix com un dels 50 principals i em descriu com: “L’Albert Balada edita el seu diari digital des de juliol de 2005. Tot i que la seva vinculació al PSC determina molts dels seus raonaments, cal destacar la seva preparació en politologia i la seva capacitat d’abstrair-se per analitzar objectivament la realitat”.


Gràcies també a la candidata del PSC per Barcelona al Congrés dels Diputats en aquestes elecciones generals '08, Carme Chacón , a qui des d'aquí desitjo molts d'èxits i als organitzadors de la seva web per la consideració d’enllaçar-me com la seva gent.


I a tots aquells que al llarg de tot aquest temps m’han enllaçat, o m’han enviat comentaris per amplificar el missatge d’aquest blog o per opinar o simplement per ser enllà llegint les meves histories quotidianes: també, gràcies, moltes i moltes gràcies.