dijous, 12 d’octubre del 2006

Al final Bono no fa el concert



Bono, no el cantant dels U2, sinó Pepe Bono, expresident de Castilla La Mancha i exministre de Defensa, sembla que finalment no serà el candidat del PSOE a l’alcaldia de Madrid. Vaig saber la notícia, la primària de la possibilitat que fos ell el candidat, el dimarts, durant “El contrapunt” que dirigeix i presenta Sergi Tor a Ràdio Popular de Lleida, on hi col·laboro habitualment.

A mi, distanciat ideològicament de Bono quins orígens venen del seu pas pel Partit Socialista Popular de Tierno Galvan, se’m feia molt difícil qualsevol referència a ell, si més no, però havia vist amb bons ulls l’opció, pel model, no tan ideològic com de concepció de l’Estat que sustenta, des d’una perspectiva espanyola, o com diu el meu amic d’ERC, en Jaume Fernandez, des d’una perspectiva internacional, és clar que en ell hi ha la sorna de l’independentista.

Tot i així ho veia força bé i va ara i diu que tot era un mal entès una explicació mal donada i ho reconeix també ZP tot dient que la informació ha estat mal gerenciada. Potser millor i tenir en pendent a Gallardon que se les jura massa fàcils