dissabte, 21 d’octubre del 2006

Entusiasme!



Magraners, un barri obrer, i ressalto obrer de la ciutat de Lleida, míting de Rodríguez Zapatero, Montilla i Llena, introduïts, com no podia ser d’altra manera, tot i que l programa no ho prèvia per Àngel Ros, l’amic, l’alcalde.

Montilla radiant després d’un debat esgotador i d’un bon esmorzar amb la gent del barri, amb els seus, amb els nostres (jo no hi era convidat), serà sens dubte un bon president: Zapatero lluent, vestit amb jersei morat (la meva camisa també ho era, predisposició anímica), en tot cas una frase: el ciutadà ho és per raó de ciutadania no pas pels punts que hagi obtingut, fent referència al sistema de punts en immigració que proposa el líder de CiU.

Un acte brillant, d’escenografia correcta i sòbria i amb una resposta espectacular de la gent de Lleida, de la gent del barri de Magraners. Era una joia veure el pavelló ple, amb cares somrients, la gent contenta, feliç i descobrir un lideratge potent.

Mai en aquests actes m'he volgut seure en les primeres files, he volgut estar dret (de fet tampoc tenia serient reservat: oblit?), guaitant, i amb el pavelló de Magraners ple m'he sentit cofoi, alegre i content, però ala vegad satisfet del lideratge que ens aporten Montilla i Zapatero (que pren de reforç ametlles de Lleida).

Iceta, brillant com és ell en la senzillessa, entre bambalines em deia que ahir al debat, com ho reflecteix també en el seu blog, que no el va guanyar ningú però que està clar que el va perdre Mas i de manera contundent.


Avui al míting, una explosió de idees i aquella esgarrifança de pel que diu el meu amic de Fraga, Joan. Idees, ímputs, per això us indico uns enllaços per a conèixer diferents versions del que ha estat un excel.lent matí on Montilla ha brillat i Rodríguez Zapatero també, per cert, com no podia ser d'altra manera.


Orgull de ser socialista?, sí, és clar!

Enllaços amb les valoracions que en fan els digitals de:




Però com que totes les valoracions, la meva i les dels mitjans, són, vulguem-ho o no, subjectives, el millor és que, si ho voleu, o bé escolteu els audios i o bé veieu i escolteu els vídeos de l'encontre d'aquests líders amb la ciutat de Lleida.


Fragments d'audio de la intervenció de José Luís Rodríguez Zapatero a Lleida:


Vídeos de les intervencions:

Per a poder veure els vídeos heu de tenir instal.lat el programa realplayer.