divendres, 16 de febrer del 2007

Crònica electoral XX: la Val d'Aran

Avui continua la polèmica instrumentalitzada absolutament per CiU, tant des de la Diputació provincial lleidatana, que demà veurà una moció que ja havia anunciat el seu president, que no té altra cosa a fer des de fa dies que cercar motius per sortir a la premsa, donat que per la gestió de la institució ja no li és pràcticament possible. Parlem de l'esfrondament al Túnel de Vielha, a la Val d'Aran. També el Síndic de l’Aran hi ha dit la seva, demagògicament, fent-se la víctima, menyspreant tant al Ministeri de Foment com al Departament d’Obres públiques de la Generalitat, o al propi delegat del Govern, etc.

Una actitud inacceptable i fins i tot diria que intolerant, del tot si val. Veritablement aquesta manera de fer política, vergonyant, ens hauria de fer pensar a tots plegats des d’una perspectiva ciutadana si convé continuar mantenint determinades persones en política, que posen per damunt de tot els seus interessos, les seves aspiracions i expectatives, malgrat pugui donar la sensació que vetllen pel territori. No ens enganyem, representen les opcions de la dreta mes rància.


Sobre el tema del túnel, és interessant de conèixer el que diuen Joan Rangel, Delegat del Govern a Catalunya i el Diputat al Parlament Francesc X. Boya, sobre el particular