dimarts, 20 de febrer del 2007

Ségolène Royal es recupera en front de Nicolas Sarkozy


Els meus amics del PS francès, m'envien unes dades que voldria compartir amb tots vosaltres. Ségolène Royal, va ser nvitada dilluns 19 a TF1, al programa "J'ai une question à vous poser", que va tenir un audiència mitjana de 8,91 millions de telespectadors, contra 8,241 millions per Nicolas Sarkozy dues setamanes abans, segons les xifres de Médiamétrie comunicades dimarts per la cadena.



El programa va registrar una part de l'audiència de 37%, amb TF1. "J'ai une question à vous poser" amb Nicolas Sarkozy com a convidat la va tenir del 33%, el 5 de febrer. Però el que és més important és que sobre les 21H30, el nombre de telespectadors mirant Ségolène Royal va superar els 10 millions, amb un pic d'audiència de 10,595 millions. "J'ai une question à vous poser" confronta un candidat à l'électció presidencial amb un pannel de 100 persones, que li fan tot un seguit de preguntes durant quasi bé dues hores.



Aquestes dades si més no deostren un cert interès de la candidata socialista que havia perdut un cert relleu en els darrers dies, també pels escàndols d'espionatge i sobre les seves remuneración, el que evidencia una certa recuperació de la que ens felicitem.