divendres, 6 de juliol del 2007

Felicitacions Carme, a fer-ho bé!




De vegades, no sempre, però de vegades la política et dona sorpreses, que no pas casualitats. Avui ha estat oficialitzat el nomenament en Consell de Ministres de la meva amiga la Diputada i vice-presidenta del Congrés Carme Chacón.

Certament augmenta la quota catalana, la quota PSC en el sí del govern, però jo crec que tot i sent veritat aquesta afirmació el govern guanya amb tota probabilitat un actiu important amb aquesta dona menuda i simpàtica, un actiu en clau política, però també pel seu perfil, per la seva formació acadèmica i personal.

Sentir goig pels èxits d’altri, que son en definitiva els nostres, és sensació extraordinària i agradable i no hem d’oblidar que es posen moltes esperances en el que pugui desenvolupar en un període absolutament curt de temps fins a les properes generals, perquè de la seva intervenció en aquest àmbit pel que ha estat nomenada, el de l’habitatge, és important i ens en queda encara l’establiment reglamentari de la recentment aprovada Llei del Sol

Des d’aquestes planes, amb el rigor i la seriositat que representa dirigir-te a una Ministra del Govern de l’Estat: Felicitats Carme, a fer-ho bé!.